Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nurnberg: Olaru joacă mâine finalaBogdan Iordache / Mediafax Foto
22 Mai 2015

WTA Nurnberg: Olaru joacă mâine finala

Semifinala cu prezență românească din cadrul probei de dublu a Nürnberger Versicherungscup, turneul cu premii în valoare de 250.000 EUR ce se desfășoară la Nurnberg, în Germania, a fost câștigată de Raluca Olaru și partenera ei Lara Arruabarrena, favoritele numărul 4 ale tabloului.

În meciul disputat astăzi contra perechii formate de Elena Bogdan și cehoaica Eva Hrdinova, Raluca și Lara au controlat jocul cu autoritate și au terminat învingătoare cu scorul 6-2, 6-3 în 65 de minute.

Mâine de la ora 12:30, ora României, perechea româno-spaniolă va juca finala turneului contra favoritelor numărul 2, Hao-Ching Chan (Taiwan) / Anabel Medina Garrigues (Spania). Elena Bogdan obține 110 de puncte ce o vor ajuta să urce mai sus de poziția 88 pe care o ocupă în prezent în clasamentul de dublu al WTA și va împărți cu partenera sa din Cehia un cec în valoare de 2.770 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp