Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nürnberg: Cîrstea, în prima semifinală a anuluiSportPictures.eu
26 Mai 2017

WTA Nürnberg: Cîrstea, în prima semifinală a anului

Sorana Cîrstea a câștigat partida din sferturile de finală ale tabloului principal al Nürnberger Versicherungs Cup, turneu WTA International cu premii financiare de 226.750 USD, împotriva jucătoarei din Kazahstan Yulia Putintseva. Favorita numărul doi a tabloului și ocupanta locului 28 în ierarhia de simplu a WTA a fost învinsă de compatrioata noastră la capătul unui meci ce a durat nu mai puțin de trei ore cu scorul 6-3, 3-6, 6-4.

Meciul s-a întins pe parcursul a două zile, fiind întrerupt joi seară la scorul de 6-3, 3-6, 4-4 pentru Sorana, jucătoarea născută la Moscova făcând tot posibilul pentru a întrerupe partida în momentul în care compatrioata noastră clasată pe locul 67 WTA era pe val și reușise să egaleze după ce fusese condusă cu 1-3. După ce fusese întoarsă de pe bancă în teren de arbitra întâlnirii la scorul de 3-3, Putintseva a solicitat intervenția fizioterapeutului la pauza de 4-3, apoi după ce Sorana a egalat la 4 s-a dus direct la bancă și și-a strâns lucrurile, după care a părăsit terenul în fluierăturile publicului.

Reluat astăzi, meciul nu a mai durat mult deoarece Sorana și-a convertit bine ambiția și s-a agățat de serviciul adversarei, după break-ul muncit reușind să pună capăt partidei cu un hold câștigat la 15. Astfel jucătoarea tricoloră a obținut dreptul de a evolua în semifinalele competiției, prima calificare în semifinale a Soranei în 2017 și prima după cea de la Rio de Janeiro din primăvara anului trecut.

Din păcate, în meciul programat în cursul după-amiezei târgovișteanca a cedat în fața cehoaicei Barbora Krejcikova, locul 243 WTA, venită din calificări. A fost o nouă partidă solicitantă pentru Sorana, care a cedat după două ore cu scorul 4-6, 6-4, 0-6, părăsind astfel turneul cu 110 puncte de clasament și un cec de 9.274 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp