Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nottingham: Victorie la limită pentru BuzărnescuAndreea Alexandru / Mediafax Foto
12 Iun 2018

WTA Nottingham: Victorie la limită pentru Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a debutat la Nature Valley Open, turneul WTA International cu premii de 250.000 USD, cu o victorie muncită cu scorul de 6-2, 3-6, 7-6 (5) obținută la capătul unei partide întinse pe mai bine de două ore. În calitate de cap de serie numărul 5 al tabloului, compatrioata noastră clasată pe locul 30 WTA a întâlnit-o pe terenul numărul 4 al complexului Nottingham Tennis Centre pe paraguayanca Veronica Cepede Royg, locul 89 WTA.

După un prim set câștigat fără probleme, cu două șanse de break convertite din cele trei de care a dispus, Mihaela a cedat setul al doilea după ce a reușit să-și facă serviciul o singură dată în cele patru ghemuri pe propria lansare. În decisiv curgerea jocului a fost liniară, prima care a fost aproape de break fiind Mihaela în ghemul 10 când a avut două șanse de meci, dar jucătoarea sud-americană a rezistat și decizia s-a luat în tiebreak. Cepede Royg a avut ă șansă bună de a închide meciul pe propria lansare la 5-4 cu un minibreak, dar Mihaela a recuperat spectaculos și a parafat pe propriul serviciu prima victorie pe tărâm britanic în acest sezon.

În turul secund ea va juca împotriva americancei Irina Falconi, locul 152 WTA, venită din calificări.

Alte știri din Tenis de câmp