Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nottingham: Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de dubluAndreea Alexandru / Mediafax Foto
17 Iun 2018

WTA Nottingham: Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de dublu

Mihaela Buzărnescu și partenera sa de dublu, britanica Heather Watson, au pierdut finala probei de dublu de la turneu WTA International de la Nottingham, fiind învinse cu 6-3, 7-6(5), de Alicja Rosolska (Polonia) / Abigail Spears (SUA), favoritele nr. 3. 

Mihaela Buzărnescu, aflată pe locul 41 în lume la dublu, a jucat, la Nottingham, cea de-a treia finală de dublu WTA din 2018, una singură dintre ele fiind câștigată, alături de Raluca Olaru, la Strasbourg. În plus, la Roland Garros, una a evoluat alături de Irina Bara, Mihaeala ajuns până în sferturile de finală, cel mai bun rezultat al ei la un turneu de Grand Slam.

Îm Marea Britanie, la Nottingham, Mihaela Buzărnescu a evoluat și în proba de simplu, din nou cu o evolușție solidă, drumul ei fiind oprit doar în sferturile de finală, unde a pierdut la jucătoarea de pe locul 18 în lume, Naomi Osaka, din Japonia, care s-a impus cu 6-4, 6-1.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp