Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nottingham: Două românce pe tabloul principal de simpluMarian Burlacu / SportPictures.eu
10 Iun 2018

WTA Nottingham: Două românce pe tabloul principal de simplu

Nature Valley Open, turneul WTA International cu premii de 250.000 USD deschide sezonul de iarbă în Marea Britanie. La competiția organizată în complexul Nottingham Tennis Centre din orașul din centrul Angliei sunt înscrise și vor evolua pe tabloul principal de simplu Mihaela Buzărnescu și Gabriela Ruse.

Prin prisma poziției din clasament, locul 33 WTA, Mihaela este cap de serie numărul 5 al tabloului și va juca în turul inaugural cu paraguayanca Veronica Cepede Royg, locul 89 WTA, în timp ce Gabriela și-a câștigat locul pe tabloul de 32 după ce a câștigat calificările.

Victoria de ieri 7-6 (8), 6-4 contra britanicei Eden Silva, locul 479 WTA, posesoare a unui wild card, a fost dublată de o nouă victorie la limită, 6-2, 3-6, 6-4, obținută astăzi în fața unei alte reprezentante a țării gazdă, Tara Moore, locul 423 WTA. Compatrioata noastră poziționată pe locul 209 WTA va avea o misiune dificilăîn primul tur pe tabloul principal în care va evolua contra favoritei numărul 2 a tabloului, slovaca Magdalena Rybarikova, locul 18 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp