Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Nottingham: Buzărnescu învinge din nou în trei seturiAndreea Alexandru / Mediafax Foto
13 Iun 2018

WTA Nottingham: Buzărnescu învinge din nou în trei seturi

O nouă victorie în set decisiv pentru Mihaela Buzărnescu la Nature Valley Open, turneul WTA International cu premii de 250.000 USD.

După o victorie muncită smulsă în tiebreak-ul setului decisiv obținută în primul tur, compatrioata noastră a avut din nou nevoie să joace un al treilea set în compania americancei Irina Falconi, locul 152 WTA, venită din calificări. 6-3, 5-7, 6-3 indica tabela terenului numărul 2 al complexului Nottingham Tennis Centre după două ore și 6 minute de joc în care Mihaela nu a pregetat să se autoflageleze verbal atunci când a comis greșeli neforțate care o îndepărtau de obiectiv sau să întrețină un dialog cu arbitra de scaun când s-a considerat nedreptățită de deciziile acesteia.

Falconi a salvat trei mingi de meci, dar nu a putut schimba deznodământul unei partide în fața unei adversare net superioare, posesoare a unui joc agresiv potrivit unei suprafețe rapide cum este iarba. În sferturile de finală Mihaela va juca contra învingătoarei din partida Naomi Osaka (Japonia, 18 WTA) – Denisa Allertova (Cehia, 101 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp