Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Niculescu și Ruse joacă în finaleMircea Rosca / SportPictures.eu
21 Oct 2016

WTA: Niculescu și Ruse joacă în finale

O nouă evoluție foarte bună a Monicăi Niculescu o duce în finala BGL BNP Paribas Luxembourg Open, turneu de categoria WTA International cu premii de 226.750 USD.

Kiki Bertens, locul 22 WTA, adversara slătinencei în această seară și favorita numărul 3 a tabloului, a fost pur și simplu bulversată de stilul de joc al compatrioatei noastre și după ce a condus cu 3-1 în primul set nu a mai putut face față combinațiilor de lovituri și defensivei fără cusur ale Monicăi, a cedat setul fără a mai câștiga vreun ghem. Startul setului secund a fost unul similar, cu olandeza conducând cu 2-1, însă Monica a apăsat din nou pe accelerație și s-a detașat la 5-2 și a avut trei mingi de meci pe propriul serviciu, închizând în cele din urmă meciul cu scorul 6-3, 6-3 după o oră și jumătate de joc.

Finala de mâine le va avea în teren pe Monica și pe învingătoarea partidei dintre principala favorită a turneului, cehoaica Petra Kvitova (11 WTA), și americanca Lauren Davis (85 WTA).

O altă finală cu prezență românească este în Franța, la Joue-Les-Tours, în turneul 12e Open Engie de Touraine de categoria ITF 50k. Gabriela Ruse continuă seria succeselor și după victoria cu 6-2, 6-3 cu letona venită din calificări Diana Marcinkevica (372 WTA) se pregătește pentru prima sa finală de turneu de această categorie, iar în meciul cu trofeul pe masă o va întâlni pe belgianca de 23 de ani născută la Odessa Maryna Zanevska, locul 153 WTA și favorita numărul 2 a tabloului.

Alte știri din Tenis de câmp