Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA New Haven: Zi fără victoriiBogdan Iordache / Mediafax Foto
26 Aug 2015

WTA New Haven: Zi fără victorii

Irina Begu a părăsit Connecticut Open ce se desfășoară la New Haven, SUA, turneu de categoria WTA Premier dotat cu premii totale în valoare de 754.163 USD. După ce a trecut în primul tur de jucătoarea Zarina Diyas, locul 34 WTA, compatrioata noastră clasată pe poziția 28 a ierarhiei mondiale a fost învinsă de cehoaica Lucie Safarova, locul 6 WTA și a patra favorită a tabloului.

După 75 de minute, viitoarea adversară din Fed Cup a fetelor noastre a câștigat cu scorul 6-3, 6-4, luându-și revanșa pentru înfrângerea din semifinala de la Moscova din luna octombrie a anului trecut. Safarova a avut un joc solid și pe parcursul celor două seturi nu i-a permis Irinei să se apropie de break. În schimb, a speculat șansele de care a beneficiat și cu câte un ghem câștigat pe serviciul româncei și-a asigurat accederea în sferturile de finală ale turneului. Irina se pregătește acum pentru US Open, părăsind New Haven cu 55 de puncte de clasament și un cec în valoare de 10.366 USD, performanță superioară celei din 2014, când a venit din calificări însă a cedat în primul tur al tabloului principal.

În proba de dublu, Raluca Olaru a avut un parcurs scurt alături de poloneza Klaudia Jans-Ignacik, cele două fiind învinse de perechea Julia Goerges (Germania) / Lucie Hradecka (Cehia) cu scorul de 6-2, 7-5. Raluca și Klaudia primesc câte un punct de clasament și vor împărți un cec în valoare de 3.240 USD.

Alte știri din Tenis de câmp