Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA New Haven: Fără românce pe tabloul de simpluMircea Rosca / SportPictures.eu
20 Aug 2018

WTA New Haven: Fără românce pe tabloul de simplu

Două vești triste pentru fanii români venite în seara zilei de luni de la Connecticut Open, turneu de categoria Premier cu premii de 799.000 USD. După ce a câștigat calificările, Ana Bogdan a fost învinsă în turul inaugural al tabloului principal de italianca Camila Giorgi, locul 40 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2.

Totul s-a rupt la scorul de 3-2 în primul set pentru compatrioata noastră, moment în care italianca a reușit o suită de șase ghemuri consecutive pe fondul unei mobilități reduse cauzată de unele probleme la glezna stângă. Problemele s-au accentuat pe măsură ce timpul trecea și pe final de meci Ana renunță să se deplaseze la mingile trimise de Giorgi mai departe de ea.

Italianca avansează în turul secund, acolo unde ar fi trebuit să o întâlnească pe Simona Halep, însă constănțeanca și-a anunțat în această seară retragerea din turneu motivând o oboseală accentuată după două săptămâni intense la Montreal și Cincinnati.

Alte știri din Tenis de câmp