Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA New Haven: Cîrstea, învinsă în turul 2 al calificărilorSilvia Ilie / Mediafax Foto
20 Aug 2016

WTA New Haven: Cîrstea, învinsă în turul 2 al calificărilor

Sorana Cîrstea a ratat intrarea pe tabloul principal al Connecticut Open, turneu de categoria Premier organizat la New Haven și dotat cu premii în valoare de 695.900 USD.

După ce ieri a semnat una dintre surprizele zilei, eliminând-o pe favorita numărul 1, chinezoaica Saisai Zheng (62 WTA), cu 3-6, 6-3, 6-3, târgovișteanca clasată pe locul 92 WTA a cedat astăzi după 75 de minute cu 4-6, 4-6 în fața americancei Louisa Chirico (80 WTA).

Sorana a dat speranțele unei reveniri similare Simonei Halep în primul set cu Agnieszka Radwanska, recuperând de la 0-4 la 4-5 în primul act al partidei, însă nu a putut să concretizeze serviciul și a cedat rebreak-ul ce a pus capăt setului. În partea a doua a partidei s-a mers cap la cap, americanca izbutind să încline decisiv balanța în favoarea sa cu un break în ghemul 10.

Un pachet ce conține 13 puncte și un cec de 1.620 USD reprezintă câștigul Soranei înainte de US Open, acolo unde va fi și ea prezentă pe tabloul de calificări.

Alte știri din Tenis de câmp