Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA New Haven: Begu și Niculescu, eliminate în primul turRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Aug 2018

WTA New Haven: Begu și Niculescu, eliminate în primul tur

Un singur meci pentru românce astăzi la Connecticut Open. În proba de dublu a turneului de categoria Premier cu premii de 799.000 USD au evoluat Irina Begu și Monica Niculescu, perechea românească fiind eliminate în prelungiri, scor 6-2, 6-7 (4), 8-10 de dublul format din ucraineanca Nadiia Kichenok și australianca Anastasia Rodionova.

Meciul întins pe durata unei ore și 38 de minute a fost controlat în start de fetele noastre, ele detașându-se de la 0-1 la 4-1 în primul set, iar în cel de-al doilea, după ce au fost la două mingi de a câștiga partida, au cedat în ghemul 10 avantajul break-ului în plus rezultat după seria de trei break-uri din startul de set. Rebreak-ul pentru 6-5 a fost urmat de o minge de meci ratată la punct decisiv, apoi s-a intrat în tiebreak, acolo unde Kichenok și Rodionova s-au distanțat la 3-0, dar Irina și Monica au egalat. Imediat după aceea jucătoarele din spațiul ex-sovietic au accelerat și de la 6-3 au închis tiebreak-ul la 4, seria bună fiind continuată și în startul decisivului unde au pornit cu minibreak și au condus din nou cu 3-0. Revenind și egalând la 4, fetele noastre au cedat din nou inițiativa și s-au văzut conduse cu 8-5, au recuperat două minibreak-uri pentru a se apropia la un punct în urmă, însă adversarele au avut nervii mai tari și au închis partida cu 10-8.

Cotată drept cap de serie numărul 4 al tabloului, perechea românească va primi cîte un punct de clasament și un cec comun în valoare de 3.460 USD.

Alte știri din Tenis de câmp