Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Moscova: Înfrângeri în prima sesiune a zileiCosmin Iftode / SportPictures.eu
20 Oct 2015

WTA Moscova: Înfrângeri în prima sesiune a zilei

Primele meciuri cu participare românească pe tabloul principal al Kremlin Cup, competiție cu premii totale în valoare de 702.900 USD, s-au încheiat cu rezultate defavorabile pentru ele.

Intrată în competiție ca ”lucky loser” datorită retragerii de ultim moment a jucătoarei germane Angelique Kerber, Ana Bogdan a întîlnit-o pe Kristina Mladenovic, jucătoare din Franța clasată pe locul 27 WTA. Favorita numărul 9 a tabloului s-a impus după 100 de minute cu 7-6 (4), 6-3. Ana și-a jucat bine șansa și a servit în două rânduri pentru set, dar mult mai experimentata sa adversară a revenit cu rebreak de fiecare dată și a împins primul act în tiebreak, acolo unde a gestionat mai bine situația. În setul secund, după ce a început bine, cu un break ce a distanțat-o la 2-0, Ana a cedat inițiativa și s-a văzut condusă cu 4-2, apoi a cedat setul cu un nou break. Ea se mulțumește cu cele 18 puncte din calificări și unul de pe tabloul principal, la care se adaugă 9.921 USD acumulați pe ambele tablouri.

În al doilea meci cu o româncă în teren Monica Niculescu a oferit un nou meci pe scenariu roller-coaster, de data aceasta adversară fiindu-i rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, locul 31 WTA. Derulat pe aproape două ore și jumătate, meciul s-a încheiat cu victoria rusoaicei cu scorul 7-5, 0-6, 6-4. Monica primește pentru efortul său un punct de clasament și un cec în valoare de 6.864 USD.

Alte știri din Tenis de câmp