Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Moscova: Fără titluCosmin Iftode / SportPictures.eu
23 Oct 2015

WTA Moscova: Fără titlu

Finala turneului de dublu al Kremlin Open a avut câștigătoare reprezentante ale țării gazdă. Rusoaicele Daria Kasatkina și Elena Vesnina au depășit perechea formată din reprezentantele tricolore Irina Begu și Monica Niculescu la capătului unui meci decis în supertiebreak.

După ce în primul act au ratat revenirea cu rebreak cedând din nou serviciul în ghemul 8 și apoi setul, compatrioatele noastre au reușit să țină echilibrul în setul secund care a debutat furtunos cu 6 ghemuri consecutive câștigate pe serviciul adversarelor. S-a mers cap la cap în continuare, astfel încât decizia s-a luat în tiebreak, unde fetele noastre au recuperat de la 1-4  până la 5-5, au anulat o minge de meci la 5-6 și au câștigat în cele din urmă cu 9-7.

Intrate în supertiebreak, Irina și Monica s-au văzut conduse cu 0-3, au recuperat până la 5-6, dar în acel moment s-a rupt totul și după o oră și 55 de minute rusoaicele au câștigat cu 6-3, 6-7 (7), 10-5.

Fetele noastre au acumulat câte 305 puncte de clasament și împart un cec de 21.930 USD.

Alte știri din Tenis de câmp