Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Moscova: Două meciuri, două înfrângeri pentru BaraRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Iul 2018

WTA Moscova: Două meciuri, două înfrângeri pentru Bara

Irina Bara și-a încheiat astăzi parcursul de la Moscow River Cup, turneu de categoria WTA International. În proba de simplu ea a cedat la mare luptă în partida din sferturile de finală disputată împotriva favoritei numărul 3 a tabloului, letona Anastasija Sevastova, locul 20 WTA. Scorul stabilit la finele unui joc întins pe durata a două ore și 10 minute a fost de 6-2, 6-7 (5), 6-4 în favoarea recent câștigătoarei turneului de la București, însă nu trebuie trecut cu vederea faptul că Irina conducea cu 3-1 în setul decisiv.

În urma acestui rezultat compatrioata noastră clasată pe locul 140 WTA părăsește competiția cu 30 de puncte de clasament și un cec în valoare de 7.195 USD.

În proba de dublu, Irina și gruzina Oksana Kalaşnikova au cedat cu 7-5, 6-2 în sferturile de finală în fața perechii formată din rusoaica Alexandra Panova și Galina Voskoboeva din Kazahstan.

Alte știri din Tenis de câmp