Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Moscova: A treia finală a anului pentru OlaruRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Oct 2018

WTA Moscova: A treia finală a anului pentru Olaru

Raluca Olaru s-a calificat în a 17-a sa finală de dublu după ce astăzi împreună cu croata Darija Jurak a învins în penultimul act al VTB Kremlin Cup perechea formată din uzbeka Nigina Abduraimova și rusoaica Anna Kalinskaya.

Dublul româno-croat a avut o prestație solidă și s-a impus în minim de seturi după 70 de minute cu scorul de 6-3, 6-4, singurul moment de slăbiciune apărând în startul setului secund când adversarele lor s-au distanțat la 3-0 cu două break-uri. Practic, din acel moment Raluca și Darija au cedat un singur ghem la punct decisiv pentru a câștiga en fanfare și a se pregăti pentru finala de mâine.

Rusoaica Alexandra Panova și nemțoaica Laura Siegemund stau în calea celui de-al zecelea titlu al Ralucăi și cel de-al treilea al anului după cele de la Strasbourg, obținut împreună cu Mihaela Buzărnescu, și cel de la Rabat, câștigat în tandem cu Anna Blinkova.

Alte știri din Tenis de câmp