Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Victorie pentru locul 3Alexandru Dobre / Mediafax Foto
31 Iul 2016

WTA Montreal: Victorie pentru locul 3

Meci fantastic făcut de Simona Halep în semifinala probei de simplu din cadrul Rogers Cup contra jucătoarei germane Angelique Kerber, locul 2 WTA! Constănțeanca a făcut o adevărată demonstrație de forță în partida de 100 de minute contra câștigătoarei ediției din acest an a Australian Open, în fața căreia a reușit două serii de câte șase ghemuri consecutive.

Prima a fost în debutul partidei, primul set fiind o nebuloasă pentru Kerber, incapabilă să dea un răspuns coerent jocului complet al compatrioatei noastre. Germanca a echilibrat balanța în partea a doua a meciului, când a recuperat break-ul cedat în ghemul 5 și a reușit cea mai consistentă perioadă a jocului său cu patru ghemuri ce i-au adus liniștea egalării tabelei la seturi. Momentul bun al său a continuat și în debutul decisivului, dar la 0-2 și 0-30 pe serviciul său Simona a dezlănșuit din nou tornada și a câștigat 12 din următoarele 15 puncte jucate pentru a trece la conducere. Finalul i-a aparținut în totalitate și cu încă două break-uri câștigate constănțeanca a încheiat a doua serie de 6 ghemuri și partida cu scorul 6-0, 3-6, 6-2 pentru a se califica în a 22-a finală a carierei, a treia a anului.

Cu titluri la Madrid și București, ea are randament de 100% pe care sperăm să îl păstreze și după întâlnirea din ultimul act al turneului WTA Premier cu premii în bani de 2.413.663 USD  în care adversară îi va fi  americanca Madison Keys, locul 12 WTA.

Indiferent de rezultatul din finală, de luni Simona va urca pe locul 3 al ierarhiei, depășindu-le cu ajutorul punctelor pe care le va primi pentru prestația de la Montreal pe Agnieszka Radwanska și Garbine Muguruza.

Alte știri din Tenis de câmp