Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Niculescu ratează revenirea în setul secundAlexandru Dobre / Mediafax Foto
27 Iul 2016

WTA Montreal: Niculescu ratează revenirea în setul secund

La mai puțin de 24 de ore de la calificarea în turul secund, Monica Niculescu a intrat din nou în teren în proba de simplu a Rogers Cup. Având-o ca adversară pe poloneza Agnieszka Radwanska, locul 4 WTA, Monica nu a mai putut să răstoarne un rezultat defavorabil după primul set și la capătul unui joc ce a durat aproape 100 de minute a cedat cu scorul 1-6, 5-7.

Primul set a fost unul fără istoric, Radwanska detașându-se la 4-0 aproape pe nesimțite și închizându-l cu un nou pe serviciul Monicăi. Slătineanca își ridică nivelul serviciului în partea a doua a întâlnirii și echilibrează jocul în debutul acesteia, însă cele două combatante intră într-un ciclu de break-rebreak ce o duce în avantaj 4-3 pe compatrioata noastră. Ea reușește să rupă această serie și să se desprindă la 5-3, dar nu are puterea de a egala la seturi în niciuna dintre cele trei șanse construite pe serviciuîn ghemul 10. Radwanska își păstrează calmul și egalează scorul în set și încheie partida la prima minge de meci de care a beneficiat.

Monica părăsește, astfel, proba de simplu a turneului cu premii în valoare de 2.413.663 USD cu 60 de puncte de clasament și un cec de 14.240 USD.

Alte știri din Tenis de câmp