Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: În sferturi, în mai puțin de o orăAlexandru Dobre / Mediafax Foto
28 Iul 2016

WTA Montreal: În sferturi, în mai puțin de o oră

Simona Halep și Monica Niculescu încheagă un dublu eficient la Rogers Cup. Compatrioatele noastre au avut o nouă evoluție concludentă în turneul de categoria WTA Premier cu premii în bani de 2.413.663 USD organizat la Montreal și au trecut la capătul unui meci ce a durat numai 56 de minute de Kateryna Bondarenko și Olga Savchuk, perechea ucraineană care a eliminat în primul tur dublul cap de serie numărul 5 format din unguroaica Timea Babos și cehoaica Lucie Safarova.

Simona și Monica au avut inițiativa și s-au impus cu un categoric 6-1, 6-3 pentru a intra în sferturile de finală ale competiției. Aici le vor avea ca adversare pe învingătoarele întâlnirii dintre Anna-Lena Groenefeld (Germania) / Kveta Peschke (Cehia) și perechea cap de serie numărul 2, formată din franțuzoaicele Caroline Garcia și Kristina Mladenovic.

Pentru accederea în această fază a competiției, Simona și Monica au asigurate câte 190 de puncte de clasament și un cec de 17.920 USD.

Alte știri din Tenis de câmp