Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Halep și Niculescu amână momentul primei victorii împreună la dubluAP / Mediafax Foto
01 Aug 2016

WTA Montreal: Halep și Niculescu amână momentul primei victorii împreună la dublu

Finala probei de dublu a Rogers Cup a fost pierdută de Simona Halep și Monica Niculescu. La capătul unei săptămâni încărcate, cu un trofeu câștigat la simplu după o finală plină de tensiune, Simona a avut mici probleme musculare care i-au afectat într-o oarecare măsură jocul. Cele două tricolore nu au putut face față perechii cap de serie numărul 4 formată de rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina și după aproape 100 de minute de joc și un tiebreak în care aveau șansa de a trimite partida în decisiv, au cedat cu 6-3, 7-6 (5).

Mai proaspete, rusoaicele au avut puterea să întoarcă de la 0-40 și să anuleze patru mingi de rebreak pentru a închide primul set, apoi pe finalul setului secund a fost rândul fetelor noastre să facă rebreak-ul și să trimită în tiebreak setul secund. Aici, însă, au pierdut teren de la 4-3 la 4-6 și au avut puterea doar să mai recupereze un minibreak.

Prezența în finală le aduce tricolorelor câte 585 de puncte de clasament și un cec de 71.920 USD.

Alte știri din Tenis de câmp