Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Halep și Cîrstea, eliminate în turul secundRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Aug 2021

WTA Montreal: Halep și Cîrstea, eliminate în turul secund

Parcurs scurt pentru jucătoarele tricolore la National Bank Open, turneu de categoria WTA1000 cu premii totale în valoare de 1.835.490 USD.

După ce a debutat cu o promițătoare victorie, 6-3, 6-4 cu americanca Alison Riske (37 WTA), Sorana Cîrstea (40 WTA) nu a mai avut puterea de a pune probleme favoritei numărul 8 a tabloului, Victoria Azarenka (15 WTA) din Belarus. După numai o oră și 14 minute, Azarenka s-a impus cu un sec 6-2, 6-2 și o obligă pe compatrioata noastră să se mulțumească cu 60 de puncte de clasament și un cec în valoare de 13.300 USD.

Cu același premiu este nevoită să se consoleze și Simona Halep (13 WTA). Intrată direct în turul secund grație statutului de cap de serie numărul 6, constănțeanca a întâlnit-o pe americanca Danielle Collins (28 WTA), în fața căreia a fost obligată să se încline după două ore și 55 de minute cu scorul de 6-2, 4-6, 4-6. În setul decisiv, când Simona se afla în avantaj cu break la 3-2, Collins a solicitat o pauză medicală pe care a prelungit-o nejustificat spre iritarea compatrioatei noastre. Revenită de la vestiare, Collins a preluat inițiativa și a închis partida după ce Simona a salvat patru mingi de break și meci în ghemul 10.

Alte știri din Tenis de câmp