Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Halep defilează până în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Iul 2016

WTA Montreal: Halep defilează până în sferturi

Nici partida din optimile de finală ale Rogers Cup nu i-a pus mari probleme Simonei Halep, care atinge faza sferturilor fără a fi cedat vreun set în turneul de categoria WTA Premier cu premii în bani de 2.413.663 USD. În fața unei jucătoare de top 20, cehoaica Karolina Pliskova (17 WTA), constănțeanca nu a făcut rabat la jocul său spectaculos și s-a impus în puțin mai mult de o oră în seturi identice, scor 6-3, 6-3.

Cu arma serviciului folosită cu eficiență maximă și un joc de retur tăios, Simona a pus din start controlul asupra derulării partidei, detașându-se la 3-0, iar avantajul obținut l-a conservat până la finalul primului set. În cel de-al doilea act, Simona a dat un recital de joc ofensiv și nu a cedat decât un punct în cele patru ghemuri de serviciu, victoria obținută mărind la 4 numărul succeselor din întâlnirile directe, față de numai o înfrângere suferită în fața cehoaicei.

În sferturi, ea o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, locul 11 WTA, cu care are un palmares echilibrat, fiecare având la activ câte trei victorii. Meciul va avea loc în această seară începând cu ora 19:00 și va fi transmis de canalul Dolce Sport.

Alte știri din Tenis de câmp