Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Curajoasa Ana pierde în decisivRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Aug 2018

WTA Montreal: Curajoasa Ana pierde în decisiv

Meci curajos făcut de Ana Bogdan, locul 82 WTA, în fața unei adversare mult mai bine clasate, Aryna Sabalenka, jucătoare din Belarus ce ocupă poziția 39 în ierarhia tenisului profesionist. Venită din calificări, sinăianca a ținut aproape de mai tânăra, dar mult mai solida sa adversară pe parcursul primelor două seturi.

Ana a început bine și conducea cu 3-1, dar Sabalenka a recuperat rapid deficitul și a egalat la 3 pentru a înclina balanța în primul set cu un break în ghemul 10. Ana a început tot cu break confirmat și cel de-al doilea act al meciului, fiind apoi condusă cu 3-2, însă după un hold pentru care a tras cu dinții de fiecare minge a reușit să rupă din nou serviciul Sabalenkăi și să se desprindă ulterior la 5-3. Fără emoții la închiderea setului pe propriul serviciu, Ana a împins meciul în decisiv. Frustrată de ratarea victoriei în minim de seturi, Sabalenka a ridicat nivelul de joc, a apăsat pe minge cu forehand-ul său devastator și a izbutit să facă singurul break al setului în ghemul 6, îndeajuns pentru a tranșa soarta partidei.

Curajoasa Ana a făcut un meci foarte bun, a salvat o minge de meci, dar după o oră și 53 de minute a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3. La fel ca Irina Begu și Monica Niculescu, ea primește un punct de clasament și un cec în valoare de 8.015 USD.

Alte știri din Tenis de câmp