Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: Buzărnescu abandonează după o accidentareMarian Burlacu / SportPictures.eu
08 Aug 2018

WTA Montreal: Buzărnescu abandonează după o accidentare

Ghinion teribil pentru Mihaela Buzărnescu! Compatrioata noastră a fost nevoită să abandoneze în setul decisiv al partidei din turul secund al probei de simplu de la Rogers Cup pe care o disputa cu Elina Svitolina, ucraineanca plasată pe locul 5 WTA. După ce a jucat peste 100 de meciuri în acest sezon, Mihaela a suferit o accidentare la glezna dreaptă pe hard-ul puțin umed de la Montreal, inspectat de arbitra de scaun cu un minut înainte la cererea jucătoarei noastre, la începerea ghemului 8 al decisivului.

Până atunci ea a avut o prestație remarcabilă, chiar dacă startul partidei a fost unul nefast pentru ea. Svitolina s-a detașat la 4-0 și a obligat-o să pornească într-o cursă de urmărire pe care nu avea cum să o câștige în fața unei adversare căreia serviciul i-a fost o armă nimicitoare. Cu un joc mai bun la retur și contând mai mult pe primul serviciu, Mihaela a mers cap la cap cu ucraineanca în setul secund și a reușit o întoarcere de scor importantă în tiebreak de la 2-5 la 7-5 și partida a intrat în decisiv. Mult mai atentă în construcția punctelor și cu mult mai puține erori neforțate în actul secund decât primul, ea și-a păstrat constanța și în startul decisivului când a condus cu 3-0 și a cedat nesperat ghemul de serviciu după 30:30. Recăpătându-și încrederea, Svitolina a continuat seria bună și a trecut la conducere, apoi imediat după pauza de bancă a intervenit nefericitul accident, scorul la acel moment fiind de 6-3, 6-7 (5), 4-3 în favoarea ucrainencei.

Să sperăm că veștile referitoare la starea piciorului drept al Mihaelei vor fi liniștitoare și îi dorim să revină cât mai repede pe terenurile marilor competiții.

Alte știri din Tenis de câmp