Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Montreal: ”All-court Simona” se califică în ultimul actMustafa Yalcin / Anadolu Agency / Hepta / Sport Pictures
11 Aug 2018

WTA Montreal: ”All-court Simona” se califică în ultimul act

Odată intrată în ritm, Simona Halep nu lasă nicio speranță adversarelor sale și le supune unei adevărate torturi psihice prin reziliența de care dă dovadă, putând primi lovituri oricât de dure și de distribuite pe suprafața terenului și returnându-le cu seninătate transformând defensiva în ofensivă. Chiar dacă a fost nevoită să dispute patru meciuri în 48 de ore, constănțeanca s-a descurcat admirabil în semifinala Rogers Cup contra australiencei Ashleigh Barty, locul 16 WTA, o fostă jucătoare de crichet ce a folosit intensiv slice-ul de rever.

Compatrioata noastră a găsit răspunsurile adecvate în funcție de situație și a presat lovitura adversarei sale de multe ori până la punctul în care a obligat-o să comită greșeală neforțată. Curgerea jocului întins pe durata a 70 de minute a fost în mare măsură la discreția Simonei, detașată la 4-1 în primul set pe care l-a închis la 4. Setul secund a fost o copie a celor similare din partidele cu Venus Williams și Caroline Garcia, unul în care s-a distanțat constant pe tabelă, a luptat pentru fiecare punct și a măcinat moralul adversarei, căreia i-a cedat un singur ghem.

Așadar, 6-4, 6-1 și calificare în finala de mâine în care o va întâlni pe învingătoarea disputei dintre Sloane Stephens, locul 3 WTA, și Elina Svitolina, locul 5 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp