Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Monterrey: Surpiză fără surprizăBogdan Iordache / Mediafax Foto
06 Mar 2015

WTA Monterrey: Surpiză fără surpriză

După seria de ghinioane înregistrată în tragerile la sorți ale turneelor de dublu la care a participat, Raluca Olaru beneficiază de un dram de noroc. Conform tragerii la sorți a tabloului de dublu al Abierto Monterrey Afirme, turneu WTA cu premii totale de 500.000 USD, Raluca și partenera sa, jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena, urmau să le întâlnească pe principalele favorite ale competiției, perechea formată din unguroaica Timea Babos și franțuzoaica Kristina Mladenovic. Meciul a debutat net în avantajul adversarelor, însă acestea au abandonat la scorul de 4-1 oferindu-le Ralucăi și Larei un nesperat bilet de favoare pentru sferturile competiției. Aici, adversare le vor fi olandeza Kiki Bertens și suedeza Johanna Larsson, meciul fiind ultimul din această fază a competiției și programat în această seară.

În altă întâlnire a sferturilor, Elena Bogdan și americanca Nicole Melichar au cedat în două seturi identice, 6-4, 6-4, în fața surorilor Rodionova, Anastasia și Arina, favoritele numărul 3 ale tabloului. Elena și Nicole au părăsit competiția cu câte 60 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 2.623 USD.

Alte știri din Tenis de câmp