Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Monterrey: Ruse, față în față cu MuguruzaMarian Burlacu / SportPictures.eu
02 Apr 2019

WTA Monterrey: Ruse, față în față cu Muguruza

Două dintre cele patru românce înscrise inițial mai evoluează la Abierto GNP Seguros, turneu de categoria WTA International cu premii în valoare de 250.000 USD. La startul calificărilor s-au înscris Monica Niculescu, Andreea Roșca și Gabriela Ruse, doar ultima regăsindu-se pe tabloul principal de simplu.

După un prim tur trecut cu succes cu scorul de 7-6 (2), 6-2 de jucătoarea sârboaică Natalija Kostic, locul 275 WTA, Monica Niculescu, locul 140 WTA și cap de serie numărul 3 al tabloului, a declarat forfait înaintea partidei din semifinalele calificărilor din cauza unor probleme la mușchii abdominali.

Andreea Amalia Roșca, locul 240 WTA, a cedat greu, scor 7-6 (2), 4-6, 1-6, în fața unguroaicei Greta Arn, locul 403 WTA, în timp ce Gabriela Ruse, locul 230 WTA, a avut cel mai lung parcurs. După ce a trecut de britanica Katie Swan, locul 166 WTA și favorită numărul 7, cu 6-2, 7-5, Gabriela a trecut și de sârboaica Jovana Jaksic, locul 278 WTA, cu 6-2, 6-4, dar a cedat în finala calificărilor cu 2-6, 3-6 în fața slovacei Kristina Kucova, locul 291 WTA. Beneficiind de statutul de lucky loser, ea a ajuns în cele din urmă pe tabloul principal unde are parte de o partidă de gală contra favoritei numărul 2 a tabloului, spanioloaica Garbiñe Muguruza, locul 17 WTA.

Admisă direct pe tabloul principal de simplu, Ana Bogdan, locul 108 WTA, a avut o prezență meteorică, fiind învinsă cu 7-6 (4), 6-2 de elvețianca Stefanie Vogele, locul 98 WTA. Ea va continua să evolueze în cadrul turneului în proba de dublu alături de Gabriela Ruse, cele două urmând a le întâlni în primul tur perechea cap de serie numărul 4 formată din japoneza Nao Hibino și americanca Desirae Krawczyk.

Alte știri din Tenis de câmp