Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Monterrey: A treia semifinală a carierei pentru Ana BogdanRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Apr 2018

WTA Monterrey: A treia semifinală a carierei pentru Ana Bogdan

Victorie mare pentru Ana Bogdan în sferturile de finală ale Abierto GNP Seguros, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD. Sinăianca clasată pe locul 90 WTA a trecut de una dintre revelațiile acestui sezon, americanca Danielle Collins, locul 53 WTA și a avansat în semifinalele competiției, fiind a treia oară când evoluează la acest nivel după Florianopolis (Brazilia) în 2016 și București în 2017.

Ana a fost la cârma partidei ce a durat o oră și 19 minute în urma căreia a trecut cu 6-2, 6-4 de semifinalista turneului de la Miami. Singurul moment mai complicat al partidei a fost la 4-3 în setul secund când Ana a luptat din greu pentru a-și câștiga serviciul după ce a revenit de la 15-40. Serviciul i-a mers foarte bine, 12 ași fiind consemnați de statistică în dreptul ei, iar jocul ofensiv foarte exact i-au adus 30 de lovituri direct câștigătoare și numai 7 greșeli neforțate.

În semifinale ea o va întâlni pe spanioloaica Garbiñe Muguruza, locul 3 WTA și principala favorită a tabloului, meciul fiind programat în această noapte.

Alte știri din Tenis de câmp