Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Mitu și Olaru pierd în sferturiAlexandru Dobre / Mediafax Foto
27 Apr 2019

WTA: Mitu și Olaru pierd în sferturi

În cadrul probei de dublu a TEB BNP Paribas Istanbul Cup, turneu WTA International ce se desfășoară la Istanbul, Andreea Mitu și rusoaica Alexandra Panova au pierdut în sferturile de finală partida disputată contra principalelor favorite ale tabloului, unguroaica Timea Babos și franțuzoaica Kristina Mladenovic. Acestea din urmă s-au impus la mare luptă după un joc ce a durat o oră și 38 de minute cu scorul de 6-7 (8), 6-3, 10-6, Andreea și Alexandra fiind nevoite să se mulțumească cu premiul de 1.820 USD și câte 60 de puncte de clasament.

Tot în faza sferturilor de finală a fost eliminată și Raluca Olaru în proba de dublu de la Stuttgart. Jucătoarea tricoloră și partenera ei, croata Darija Jurak au provocat în primul tur al Porsche Tennis Grand Prix surpriza eliminării principalelor favorite, americanca Nicole Melichar și cehoaica Kveta Peschke, scor 5-7, 7-5, 13-11, dar au pierdut apoi cu 6-3, 2-6, 8-10 în fața dublului Anna Blinkova (Rusia)/Oksana Kalashnikova (Georgia). Fiind un turneu de categoria WTA Premier cu premii totale de 886.077 USD, câștigul Ralucăi și al Darijei a fost de 7.122 USD și câte 100 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp