Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Țig intră e tabloul principal, Niculescu iese din primul turAP / Mediafax Foto
22 Mar 2017

WTA Miami: Țig intră e tabloul principal, Niculescu iese din primul tur

O româncă intră, alta iese rapid de pe tabloul principal al Miami Open, turneu de categoria Premier Mandatory dotat cu premii în bani de 6.993.450 USD. Dintre cele două jucătoare tricolore care au jucat finala calificărilor, una și-a câștigat dreptul de a-și înscrie numele între cele 96 de competitoare pentru marele premiu de 1.000 de puncte și peste 1 milion de dolari.

Patricia Țig, locul 95 WTA, s-a impus cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2 în meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal disputat cu rusoaica Evgeniya Rodina, 79 WTA. Prima adversară de pe tabloul principal va fi britanica Heather Watson, locul 108 WTA, cele două urmând a se afla pentru prima dată față în față în circuitul profesionist.

În celălalt meci cu participare românească din faza finală a calificărilor, Ana Bogdan, locul 124 WTA, a cedat cu 2-6, 4-6 în partida disputată contra jucătoarei croate Donna Vekic, locul 88 WTA.

Monica Niculescu, locul 45 WTA, nu a reușit una dintre cele mai bune prestații ale sale în partida contra suedezei Johanna Larsson, locul 60 WTA, de care a fost întrecută cu scorul de 6-3, 6-1. După un prim break în startul meciului, Monica nu a mai avut soluții să rupă serviciul adversarei, care a recuperat imediat handicapul și s-a detașat decisiv în ghemul 8 profitând de o serie de greșeli ale jucătoarei din Slatina. În partea a doua a meciului Larsson a jucat foarte bine la retur și a împiedicat-o pe Monica să câștige pe propriile lansări, astfel că după o oră și 24 de minute jucătoarea scandinavă și-a câștigat dreptul de a evolua în turul secund.

Alte știri din Tenis de câmp