Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Revenire de senzație, sfert de finală pentru HalepAP / Mediafax Foto
28 Mar 2017

WTA Miami: Revenire de senzație, sfert de finală pentru Halep

Un meci de referință pentru Simona Halep și încă o confirmare a calității ei de luptătoare a avut loc în această noapte în optimile de finală ale Miami Open.

În fața unei jucătoare cu care se afla la egalitate la scorul întâlnirilor directe și care o învinsese în ultima partidă disputată la Roland Garros anul trecut, Simona a basculat de la un incredibil 4-6, 2-5 și după ce a anulat la 4-5 o minge de meci a avut un final incredibil și a defilat către sferturile de finală ale turneului de categoria Premier Mandatory.

Australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, a avut un start de meci mai bun și a revenit de la 2-4 pentru a câștiga primul set, iar în al doilea a împiedicat-o pe compatrioata noastră să-și facă serviciul pentru a se detașa la 5-2. A fost momentul în care Simona a apelat la rezervele sale de resurse, fizice și mai ales mentale, și jocul său a reintrat pe un făgaș pozitiv. O singură ezitare, în ghemul 10 când a fost aproape de a ceda un nou break și implicit și meciul, a fost punctul de inflexiune care a trecut-o pe Simona în postura de favorită la victorie.

Decisivul a fost un galop de sănătate pentru constănțeancă, nu a mai făcut nicio concesie și după aproape două ore și 10 minute Simona a părăsit zâmbitoare terenul de joc, scorul final al competiției fiind 4-6, 7-5, 6-2.

Ajunsă în sferturile de finală, ea este la un singur pas de revenirea pe locul 4, o victorie împotriva britanicei Johanna Konta, locul 11 WTA, readucând-o în careul fruntaș. Partida este prinsă în programul zilei de miercuri, ora urmând a fi anunțată în cursul dimineței de mâine.

Alte știri din Tenis de câmp