Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Punct final în sferturiAFP / Mediafax Foto
01 Apr 2015

WTA Miami: Punct final în sferturi

În sferturile de finală ale probei de dublu de la Miami Open, Monica Niculescu și rusoaica Alexandra Panova au cedat în două seturi în fața perechii formate din jucătoarele cehe Andrea Hlavackova și Lucie Hradecka, favoritele numărul 9 ale turneului. După aproape o oră și jumătate de joc, cehoaicele au triumfat cu scorul 6-3, 7-5 și vor juca semifinala împotriva dublului Ekaterina Makarova / Elena Vesnina.

Monica și Alexandra au avut un start de meci pozitiv, cu break făcut la punct decisiv în primul ghem, dar au căzut și s-au văzut conduse cu 5-1 după ce au cedat două break-uri albe. Revenirea în set a fost tardivă, dar le-a mobilizat în startul secund, când au reușit să țină ritmul cu adversarele lor până la 5-5, interval în care au avut și un scurt episod de break-rebreak. În ghemul 11 cehoaicele au condus 0-40 și au avut patru mingi de break, Monica și Alexandra reușind să anuleze doar două dintre acestea, apoi scenariul se repetă în ghemul următor tot în favoarea cehoaicelor cu perechea româno-rusă contracarând două mingi de meci.

Niculescu și Panova părăsesc competiția cu câte 215 puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 36.770 USD.

Alte știri din Tenis de câmp