Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Prestație solidă a Simonei Halep, cap de linie pentru ȚigCosmin Iftode / SportPictures.eu
27 Mar 2017

WTA Miami: Prestație solidă a Simonei Halep, cap de linie pentru Țig

Simona Halep a obținut accesul în optimile de finală la Miami Open după un meci în care a arătat o formă și o poftă de joc deosebită în compania jucătoarei estone Anett Kontaveit, clasată pe locul 112 WTA și venită din calificările competiției.

Diferența din calitatea exprimării i-a adus constănțencei cotate ca a treia favorită a turneului de categoria Premier Mandatory o victorie scurtă, 6-3, 6-0 după 55 de minute, fiind în același timp și o victorie de moral pentru ea. Simțind nevoia unei confirmări a nivelului de pregătire la care se află, Simona a legat pentru prima dată în acest an două victorii la rând și este gata să continue șirul victoriilor în turul 4, cel al optimilor de finală, acolo unde va juca împotriva australienecei Samantha Stosur, locul 19 WTA. O bună cunoștință a compatrioatei noastre, Stosur este la egalitate cu ea la scorul întâlnirilor directe, 4-4, ultimele două având loc anul trecut pe zgură, iar victoriile au fost împărțite: la Madrid Simona s-a impus cu un categoric 6-2, 6-0, în timp ce la Roland Garros jucătoarea de la Antipozi a câștigat 7-6 (0), 6-3.

Din păcate, parcursul de excepție al Patriciei Țig a ajuns la final, gălățeanca fiind învinsă de Venus Williams, locul 13 WTA și cap de serie numărul 11, cu 6-3, 6-0 după aproape 70 de minute. Patricia părăsește Miami după una dintre cele mai reușite serii de prestații din carieră ce i-au adus 95 de puncte de clasament și un cec de 41.350 USD.

Alte știri din Tenis de câmp