Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: O înfrângere și două fațete ale jocului Simonei HalepRecep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
29 Mar 2019

WTA Miami: O înfrângere și două fațete ale jocului Simonei Halep

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție a ierarhiei tenisului profesionist feminin odată cu înfrângerea suferită în semifinalele probei de simplu din cadrul Miami Open în care a întâlnit-o pe Karolina Pliskova, locul 7 WTA.

Un meci întrerupt în două rânduri de ploaie ne-a arătat două fețe ale jocului Simonei, care a dominat în teren ostilitățile până la prima pauză survenită la scorul de 3-3 și 15-40 pe serviciul adversarei. La reluare ea a profitat de dubla greșeală a cehoaicei și a reușit hold-ul pentru 5-3, moment în care pe teren parcă a apărut o altă Simona Halep.

Defensivă, înghesuită de loviturile Pliskovei, Simona a cedat ghem după ghem, cehoaica cumulând nu mai puțin de nouă ghemuri câștigate consecutiv până la a doua întrerupere cauzată de ploaie.

Pe final de meci constănțeanca a mai reușit un ghem pe serviciu, dar nu a putut împiedica victoria adversarei cu scorul de 7-5, 6-1 la capătul unei ore și 13 minute de joc efectiv.

390 de puncte de clasament și un cec în valoare de 354.000 USD reprezintă câștigul campioanei noastre la Miami, pentru ea urmând o perioadă de refacere în vederea pregătirii meciului din semifinalele Fed Cup cu Franța.

Alte știri din Tenis de câmp