Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Niculescu, reîntâlnire cu Serena WilliamsAFP / Mediafax Foto
24 Mar 2015

WTA Miami: Niculescu, reîntâlnire cu Serena Williams

Misiune îndeplinită pentru Monica Niculescu în primul tur al Miami Open. Aproape 100 de minute i-au fost necesare jucătoarei originare din Slatina pentru a o depăși pe americanca Shelby Rogers, locul 86 WTA, cu scorul 7-6 (1), 6-1.

Startul a fost cu stângul pentru Monica, ea cedând primul ghem pe propriul serviciu și fiind nevoită apoi să țină aproape în set pentru a putea egala situația. Acest lucru s-a petrecut în ghemul 10, după care s-a ajuns la tiebreak, care începe la fel ca setul: cu mini break al americancei. Monica pare că se satură de această șaradă și trece la conducerea jocului de o manieră categorică: face 7 puncte consecutive și închide setul.

În a doua parte a meciului Monica sprintează și își permite un scurt respiro la jumătatea setului, după care pune punct fără a o mai lăsa pe Rogers să își facă serviciul.

Turul următor îi oferă Monicăi un nou meci de gală cu Serena Williams, la numai două săptămâni distanță de cel de la Indian Wells, unde jucătoarea noastră a lăsat o impresie deosebită atât liderului mondial, cât și publicului.

Alte știri din Tenis de câmp