Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Monica nu produce surprizaAP / Mediafax Foto
28 Mar 2015

WTA Miami: Monica nu produce surpriza

Reîntâlnirea dintre Monica Niculescu și Serena Williams a produs un nou meci spectaculos, apreciat de public. La mai puțin de două săptămâni după ce s-au întâlnit la Indian Wells, Monica și Serena au jucat în această seară în turul secund al Miami Open. Pe parcursul a o oră și 23 de minute de joc Monica a pus probleme mari liderului mondial, mai mari decât lasă să se întrevadă scorul final – 6-3, 6-1 în favoarea Serenei Williams.

Determinarea Monicăi s-a văzut încă din startul meciului, când a stat bine în teren pe serviciul adversarei, în pofida unui serviciu de zile mari al Serenei, apoi câștigat la 0 primul ei ghem de serviciu. Al doilea ghem de serviciu l-a cedat tot la 0 pe fondul unui joc de retur perfect al Serenei, dar compatrioata noastră a făcut rebreak-ul la 15, stârnind murmure în tribune. În ghemul 8 pierde din nou serviciul, după care reușește să salveze trei mingi de set și are trei șanse de rebreak, dar Serena reușește să închidă setul convertind a patra minge de set.

În partea a doua a meciului Serena pleacă cu break, iar Monica nu reușește să recupereze handicapul cu toate că precizia serviciului adversarei a scăzut între timp. Diferența o face concentrarea în momentele-cheie care îi aduce americancei punctele decisive pentru a închide meciul cu 6-1.

Monica rămâne cu amintirea unui nou meci de calitate făcut în fața liderului mondial și părăsește tabloul de simplu cu 35 de puncte de clasament și un cec de 17.100 USD.

Alte știri din Tenis de câmp