Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: La dublu, Niculescu joacă în optimiMircea Rosca / SportPictures.eu
27 Mar 2016

WTA Miami: La dublu, Niculescu joacă în optimi

Monica Niculescu și tânăra rusoaică Margarita Gasparyan au trecut în turul 2 al probei de dublu a Miami Open după victoria în supertiebreak asupra perechii formate din portoricana Monica Puig și britanica Heather Watson.

De o oră și un sfert au avut nevoie Monica și Margarita pentru a trece de cele care au fost admise pe tablou în baza unui wild-card, cu toate că evoluția scorului din primul set nu lăsa să se întrevadă necesitatea unui decisiv. Detașate la 5-0, Monica și Margarita au avut două șanse de a închide primul set la 0, dar le-au ratat și au mai avut nevoie de un break pentru a conduce cu 1-0 la seturi.

Scenariul părea că se repetă și în actul secund după ce perechea româno-rusă s-a detașat la 2-0 la ghemuri, însă adversarele lor au început să își facă serviciul și cu trei break-uri dintre care două câștigate la punct decisiv au împins decizia în supertiebreak.

Aici, Monica și Margarita nu au mai făcut concesii de la 2-2 și detașate la 7-2 au păstrat până la final diferența de 5 puncte.

În turul secund, cel al optimilor, ele le vor întâlni pe principalele favorite ale tabloului, perechea Martina Hingis (Elveția) / Sania Mirza (India), cele care în runda inaigurală le-au eliminat pe Raluca Olaru și spanioloaica Lara Arruabarrena.

Alte știri din Tenis de câmp