Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Halep părăsește show-ulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mar 2017

WTA Miami: Halep părăsește show-ul

După o partidă în care a recuperat incredibil de la minge de meci a adversarei, Simona Halep s-a aflat în celălalt taler al balanței în această seară în partida din sferturile de finală ale Miami Open.

Cu un joc încântător în primul set în fața britanicei Johanna Konta, locul 11 WTA, Simona a primit o replică mai consistentă în setul secund în care a servit pentru meci la 5-4, dar pe care l-a pierdut într-un tiebreak plin de greșeli și cadouri făcute de fiecare dintre combatante adversarei ei. Decisivul a fost echilibrat cale de patru ghemuri, după care precipitarea și starea de iritare a Simonei a determinat-o să greșească din ce în ce mai mult, iar Konta a pus capăt partidei după două ore și jumătate cu scorul de 3-6, 7-6 (7), 6-2.

Constănțeanca ratează șansa de a reveni pe locul 4 al ierarhiei WTA și încheie cel mai bun parcurs al acestui an acumulând 215 puncte de clasament și un cec de 146.575 USD.

Alte știri din Tenis de câmp