Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Halep, cu efort în turul 3, Niculescu iese la dubluAP / Mediafax Foto
24 Mar 2017

WTA Miami: Halep, cu efort în turul 3, Niculescu iese la dublu

Simona Halep a intrat în concurs la Miami Open cu un meci destul de complicat, mai ales din cauza capriciilor vremii. Cotată ca a treia favorită a turneului de categoria Premier Mandatory dotat cu premii în bani de 6.993.450 USD, constănțeanca a reîntâlnit-o în turul secund al probei de simplu pe japoneza Naomi Osaka, locul 49 WTA, cea de care trecuse anul trecut la Roland Garros. Ca și la turneul parizian, Simona s-a impus tot în trei seturi și în același număr de ghemuri. Dacă în 2016 scorul fusese 4-6, 6-2, 6-3, astăzi tabela terenului principal al complexului din Crandon Park arăta 6-4, 2-6, 6-3 în favoarea campioanei noastre.

Întreruptă în două rânduri de ploaie și afectată de rafalele de vânt, partida a fost controlată în general de constănțeancă, cu excepția setului secund când prima întrerupere i-a priit lui Osaka, japoneza reușind să se distanțeze de la 1-0 la 4-0 în setul secund și să egaleze în cele din urmă la seturi. A doua întrerupere a intervenit la 4-3 în decisiv pentru Simona, care reușise să facă un rebreak la 0 după ce își pierduse serviciul și o descărcare nervoasă pe rachetă se pare că i-a ajuta. De această dată, la reluarea jocului ea a fost mai atentă și după aproape două ore de joc efectiv a pus capăt partidei cu un nou ghem câștigat pe serviciul adversarei.               

În turul 3, Simona va juca împotriva învingătoarei din partida Anett Kontaveit (Estonia, 112 WTA) – Ekaterina Makarova (Rusia, 35 WTA).

În proba de dublu am rămas fără reprezentante după ce și Monica Niculescu a fost eliminată. Împreună cu cu italianca Sara Errani slătinenca a jucat în primul tur contra perechii Anna-Lena Groenefeld (Germania)/Kveta Peschke (Cehia) și au cedat în 80 de minute cu scorul de 4-6, 3-6.

Pentru participarea lor pe tabloul principal, Monica și Sara primesc câte 10 puncte și un cec comun în valoare de 13.550 USD.

Alte știri din Tenis de câmp