Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Două românce joacă în finala calificărilorCosmin Iftode / SportPictures.eu
21 Mar 2017

WTA Miami: Două românce joacă în finala calificărilor

Turneul Miami Open a început deja pentru jucătoarele care sunt nevoite să lupte pentru a prinde unul dintre ultimele 12 locuri disponibile. Pe tabloul calificărilor competiției de categoria Premier Mandatory dotată cu premii în bani de 6.993.450 USD s-au aflat trei jucătoare tricolore, două dintre ele ajungând în turul decisiv.

Invitată de firma de management sportiv IMG cu care se află sub contract și care deţine turneul din Florida, Jaqueline Cristian, locul 335 WTA, a avut parte de o adversară puternică, germanca Mona Barthel, locul 89 WTA. Compatrioata noastră în vârstă de 18 ani a luptat timp de o oră și a pierdut în seturi identice, 6-1, 6-1.

Patricia Țig, locul 95 WTA și cotată ca a 16-a favorită a tabloului, a avut-o ca adversară pe sârboaica Aleksandra Krunic, locul 125 WTA, de care a dispus în puțin mai mult de o oră cu scorul de 6-3, 6-3. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal gălățeanca o va întâlni pe rusoaica Evgeniya Rodina, 79 WTA, cu care s-a mai întâlnit o singură dată și a fost învinsă în urmă cu trei ani în Bulgaria, la Dobrich. Rusoaica a avut un parcurs bun la Indian Wells unde a trecut de calificări și a jucat două tururi pe tabloul principal.

Ana Bogdan, locul 124 WTA, a avut un meci complicat în compania jucătoarei germane Tatjana Maria, locul 101 WTA, pe care a învins-o în set decisiv cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4. Jocul a durat două ore și jumătate și a fost foarte disputat în primul și ultimul set, cu răsturnări de situație și momente decisive în care sinăianca a fost mai stăpână pe situație. Finala calificărilor va fi din nou un examen greu pentru Ana, care o va întâlni pe croata Donna Vekic, locul 88 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp