Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Cîrstea pierde în turul 3Andreea Alexandru / Mediafax Foto
26 Mar 2017

WTA Miami: Cîrstea pierde în turul 3

Sorana Cîrstea părăsește Florida după un meci pierdut în fața unei adversare de calibru. Fosta lideră a clasamentului mondial, actuala ocupantă a locului 14 WTA, daneza Caroline Wozniacki a eliminat-o pe compatrioata noastră în turul 3 al competiției după un meci de 80 de minute încheiat cu scorul de 6-4, 6-2.

Începutul meciului a fost defavorabil Soranei, care s-a văzut condusă cu 3-0 și 5-1, însă a avut puterea de a reveni până la 5-4. Wozniaki nu a făcut nicio greșeală în ghemul 10 și l-a închis la 0, asigurându-și avantajul la seturi.

Un scenariu asemănător a avut și actul secund, cu Wozniacki conducând cu 5-1, însă de această dată Sorana nu a mai avut puterea să recupereze din handicap.

Ea pune astfel capăt participării la Miami Open și își adaugă 65 de puncte de clasament, ceea ce îi îmbunătățește poziția în clasament cu 3 locuri, în clasamentul la zi, neoficial, fiind plasată pe locul 62.

Alte știri din Tenis de câmp