Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Miami: Begu iese în turul 3AFP / Mediafax Foto
29 Mar 2015

WTA Miami: Begu iese în turul 3

Meci bun făcut de Irina Begu contra Agnieszkăi Radwanska în turul secund al Miami Open. Din păcate, Irina nu a fost constantă pe parcursul partidei și a fost nevoită să se recunoască învinsă în set decisiv, poloneza clasată acum pe locul 8 câștigând după aproape două ore de joc cu scorul 6-2, 4-6, 6-2.

Startul a aparținut polonezei, care s-a detașat la 3-0 cu break, Irina recuperând din handicap și apropiindu-se la 2-3. Radwanska a făcut rebreak și a rupt echilibrul, detașându-se la 5-2 pentru a închide setul cu un nou break. Randamentul său a fost 100% la mingi de break, toate cele trei șanse de care a beneficiat fiind convertite de poloneză.

Scenariul se schimbă la startul setului secund, când Irina devine mai incisivă pe serviciul adversarei sale și reușește o serie de trei break-uri consecutive. Nici Radwanska nu se lasă mai prejos, dar nu face decât două break-uri și greșește mai mult decât în setul inaugural, ceea ce îi permite Irinei să egaleze situația la general.

Decisivul curge în notă de echilibru până în ghemul 6, când Radwanska apasă pe accelerație și Irina nu reușește să salveze decât două dintre cele trei mingi de break ale adversarei sale. Un ghem de serviciu închis la 15, apoi un nou break alb au închis partida în favoarea polonezei, Irina fiind nevoită să părăsească turneul în turul 3 după două meciuri disputate cu 65 de puncte de clasament și un cec de 31.670 USD.

Alte știri din Tenis de câmp