Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Marrakesh: Olaru, stop în sferturiBogdan Iordache / Mediafax Foto
29 Apr 2015

WTA Marrakesh: Olaru, stop în sferturi

În turneul Grand Prix SAR La Princesse Lalla Meryem dotat cu premii totale de 250.000 USD ce se desfășoară în Maroc, Raluca Olaru a avut un meci plin de suspans în turul 2 în meciul pe care l-a disputat împreună cu Silvia Soler-Espinosa împotriva perechii ucrainene Olga Savchuk / Elina Svitolina. Dublul româno-spaniol, creditat cu a patra șansă la câștigarea trofeului, s-a recunoscut învins în decisiv, după două ore de joc tabela indicând 6-4, 6-7 (7), 10-7 în favoarea ucrainencelor.

Revenite în primul act de la 1-4 la 4-5 după ce au salvat două mingi de set, Raluca și Silvia nu au mai putut recupera și al doilea break și s-au văzut apoi conduse cu 3-0 cu două break-uri în setul secund. A fost momentul în care cele două s-au mobilizat, au reușit să recupereze handicapul și chiar să preia conducerea cu 6-5. Ucrainencele au convertit avantajul oferit de serviciu și au dus setul în tiebreak unde au avut minge de meci la 7-6, dar Raluca și Silvia au întors rezultatul cu trei puncte consecutive.

Intrate în supertiebreak, Savchuk și Svitolina nu s-au lăsat copleșite de șansa irosită de a închide meciul și au pornit în trombă conducând cu 3-0 și au menținut ritmul mărind ecartul: 6-2, apoi 9-4. O altă serie de trei puncte consecutive ale Ralucăi și Silviei a fost stopată de punctul decisiv al ucrainencelor.

Olaru și Soler-Espinosa părăsesc Marrakech cu câte 60 de puncte și vor împărți un cec de 1.820 USD.

Alte știri din Tenis de câmp