Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Mallorca: Cîrstea pierde în sferturi, dar continuă ascensiunea în ierarhia WTAAndreea Alexandru / Mediafax Foto
17 Iun 2016

WTA Mallorca: Cîrstea pierde în sferturi, dar continuă ascensiunea în ierarhia WTA

Sorana Cîrstea a ratat ocazia de a fi prezentă într-o nouă semifinală de turneu WTA după cea din urmă cu patru luni de la Rio de Janeiro. În proba de simplu a turneului Mallorca Open, turneu de categoria WTA International cu premii în bani în valoare de 226.750 USD, târgovișteanca ce ocupă locul 97 WTA a fost învinsă cu scorul 6-3, 6-3 de favorita numărul 2 a tabloului, sârboaica Jelena Jankovic, locul 25 WTA.

Venită din calificări, compatrioata noastră a avansat pas cu pas până în faza sferturilor de finală etalând un joc plin de siguranță, dar în această seară serviciul nu a fost punctul ei forte, adversara sa speculând cu abilitate acest lucru și în urma acestei victorii o egalează la 4 pe Sorana la scorul întâlnirilor directe.

Cîrstea primește un cec de 4.758 EUR și 74 de puncte (14 din calificări și 60 de pe tabloul principal) ce îi asigură un salt de 11 locuri începând de lunea viitoare.

Alte știri din Tenis de câmp