Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Mallorca: Cîrstea continuă doar la dubluSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
19 Iun 2018

WTA Mallorca: Cîrstea continuă doar la dublu

Sorana Cîrstea a ales ca prim turneu pe iarbă Mallorca Open, un turneu WTA International cu premii de 250.000 USD. Dacă ieri a repurtat un succes în proba de dublu, astăzi a trebuit să se recunoască învinsă în cea de simplu în fața suedezei Johanna Larsson, locul 63 WTA.

Târgovișteanca clasată pe poziția 49 a ierarhiei a câștigat destul de ușor primul set, dar le-a cedat pe următoarele astfel că după o oră și 36 de minute Larsson, jucătoare venită din calificări, s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-2.

În proba de dublu, Sorana și jucătoarea germană Andrea Petkovic au câștigat în runda inaugurală disputa cu croata Darija Jurak și suedeza Cornelia Lister. Admise pe tablou în baza unui wild card, Sorana și Andrea vor evolua în sferturile de finală în compania perechii formată din elvețianca Xenia Knoll și britanica Anna Smith, meciul fiind programat în cursul zilei de miercuri.

Alte știri din Tenis de câmp