Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Mallorca: Cîrstea continuă, Bogdan pune punctSilvia Ilie / Mediafax Foto
14 Iun 2016

WTA Mallorca: Cîrstea continuă, Bogdan pune punct

În primele meciuri ale tabloului principal, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan au obținut rezultate diferite și numai una dintre ele continuă să joace în cadrul turneului Mallorca Open, turneu de categoria WTA International cu premii în bani în valoare de 226.750 USD.

Cu o prestație solidă, Sorana Cîrstea, locul 97 WTA, a obținut un succes concludent în fața Yuliei Putintseva, jucătoare din Kazahstan clasată pe locul 36 WTA, provocând una dintre surprizele zilei în insulele Baleare. Cotată cu a cincea șansă la câștigarea titlului, Putintseva nu a contat în partida de astăzi contra târgoviștencei, care s-a impus cu 6-3, 6-2 după 75 de minute de joc. În optimi, Cîrstea o va întâlni pe slovaca Daniela Hantuchova, 163 WTA, intrată în concurs în baza unui wild-card și care conduce cu 2-1 la scorul întâlnirilor directe.

Ana Bogdan, locul 146 WTA, a pierdut partida sa din primul tur în care a avut-o ca adversară pe Anna-Lena Friedsam, jucătoarea din Germania clasată pe locul 51 WTA impunându-se cu 6-1, 6-4 după o oră de joc. Ana părăsește turneul cu un cec de 1.552 EUR și 15 puncte de clasament care o propulsează pe jucătoarea născută pe 25 noiembrie 1992 pe o nouă cea mai bună clasare a carierei, între locurile 140 și 145, în funcție de evoluția vecinelor sale de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp