Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Traseul româncelor s-a oprit în semifinaleSportPictures.eu
12 Mai 2017

WTA Madrid: Traseul româncelor s-a oprit în semifinale

În cea de-a doua semifinală a probei de dublu din cadrul Mutua Madrid Open disputată astăzi, Simona Halep și Irina Begu au pierdut meciul disputat contra perechii formate din unguroaica Timea Babos și cehoaica Andrea Hlavackova.

Adversarele au intrat mai bine în meci și după ce au condus cu 4-0 au fost nevoite să facă față revirimentului fetelor noastre care s-au apropiat la 5-4 cu trei ghemuri consecutive câștigate la punct decisiv, însă Babos/Hlavackova au încheiat primul set cu un ghem de serviciu, 6-4.

Echilibrul s-a menținut și în startul setului secund, când primele trei jocuri s-au tranșat tot la punct decisiv, fiecare pereche reușind să își securizeze serviciul. De la 2-1 pentru fetele noastre perechea ceho-ungară a întors decisiv scorul și a închis partida cu scorul de 6-4, 6-2 după o oră și 7 minute, avansând în finală.

Simona și Irina încheie astfel o săptămână reușită și primesc câte 390 de puncte de clasament și un cec în valoare de 79.360 EUR. Punctele obținute le asigură o ascensiune importantă în clasamentul de specialitate al WTA, Simona urmând ca luni să obțină cea mai bună clasare a sa, locul 71, iar Irina urcă 9 locuri până pe 106.

Alte știri din Tenis de câmp