Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Țig completează careulAndreea Alexandru / Mediafax Foto
05 Mai 2016

WTA Madrid: Țig completează careul

Jumătate dintre jucătoarele prezente în faza sferturilor de finală ale turneului Mutua Madrid Open sunt românce! Performanța unică a fetelor noastre a fost completată fericit de Patricia Țig, învingătoare noaptea trecută în fața americancei Madison Keys, locul 25 WTA, jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până în prezent pe tabloul principal al vreunui turneu.

Diferența de peste 100 de locuri nu s-a văzut în jocul gălățencei clasată pe treapta 134 a ierarhiei WTA și venită din calificări pe tabloul principal al turneului de categoria Premier Mandatory. Începutul curajos ce a dus-o la două mingi de 5-1 pe propriul serviciu a cunoscut o sincopă ce i-a permis adversarei sale să se apropie la 4-3 și chiar să aibă minge de break pentru a egala situația pe tabelă. Patricia a revenit și a câștigat 7 din următoarele 8 puncte pentru a închide primul set.

Cu o cavalcadă de break-uri, în setul 2 cele două combatante au mers cap la cap până la 4-4, moment în care gălățeanca a reușit o nouă serie de 7 puncte câștigate din 8 jucate, consfințind victoria.

În sferturile de finală, Patricia va juca cu o altă jucătoare din top 25, australianca Samantha Stosur plasată pe locul 23 WTA fiind cu 11 ani mai în vârstă decât compatrioata noastră.

Alte știri din Tenis de câmp