Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Revenire senzațională și calificare în optimi pentru HalepSportPictures.eu
09 Mai 2017

WTA Madrid: Revenire senzațională și calificare în optimi pentru Halep

Simona Halep, locul 8 WTA, a avansat în optimile de finală ale probei de simplu a Mutua Madrid Open, turneul WTA Premier Mandatory cu premii în bani de 5.439.350 EUR, după un final de meci nebun în partida cu italianca Roberta Vinci, locul 36 WTA.

După ce constănțeanca a câștigat setul de debut de pe ”Manolo Santana” cu o serie de patru ghemuri consecutive de la 2-3, în cel de-al doilea a fost rândul italiencei să sprinteze de la 2-2 și să închidă setul în favoarea sa.

Decisivul a început nefericit pentru Simona, condusă cu 4-1 după ce Vinci a cîștigat 12 din cele 13 puncte jucate de la 1-1. Menținându-și avantajul și la 5-2, italianca a început să dea semne de degringoladă atunci când compatrioata noastră a schimbat registrul și a reintrat în joc, s-a apropiat pas cu pas și a egalat la 5.

Intrate în tiebreak, Simona și-a reconfirmat statutul de specialistă a acestui joc: de la 0-1 a trecut la conducere cu 6-1 și a închis la 2 după o oră și 57 de minute.

Cu 6-3, 2-6, 7-6 (2), Simona avansează în optimile de finală unde o va avea ca adversară pe Samantha Stosur, australianca de pe locul 26 WTA și favorită numărul 16.

Alte știri din Tenis de câmp