Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: Niculescu deschide fiestaAFP / Mediafax Foto
01 Mai 2015

WTA Madrid: Niculescu deschide fiesta

Calificările Mutua Madrid Open, turneu de categoria Premier Mandatory, au debutat astăzi, două românce fiind înscrise între cele 32 de aspirante la cucerirea unui loc pe tabloul principal. Monica Niculescu și Andreea Mitu au repurtat victorii ce le apropie de obiectiv, pentru care mai au de trecut un singur hop și a-și înscrie numele pe cele 8 bilete ce vor fi afișate pe tabloul principal.

Monica Niculescu a dispus în set decisiv de canadianca Gabriela Dabrowski, locul 185 WTA, scorul final după 2 ore și 10 minute fiind 4-6, 6-3, 6-0. După ce a ratat meciul de Fed Cup, iată că Monica a avut și ea parte de o ”experiență canadiană”, adversara ei fiind prezentă în teren în urmă cu două săptămâni și aducând victoria Canadei în meciul de dublu al întâlnirii cu România.

Canadianca a pornit bine meciul și conducea cu 3-0 și break în primul set, revenirea Monicăi fiind foarte aproape de a se concretiza într-un 5-5, dar a fost blocată de canadiancă, care a închis setul cu un nou break. A fost momentul în care Monica a început să pună în valoare experiența superioară și a preluat conducerea jocului, ceea ce a dus la consemnarea unui rezultat final în concordanță cu diferența de locuri în clasament.

Favorita numărul 5 a calificărilor va juca în meciul decisiv contra învingătoarei din partida Kateryna Bondarenko (Ucraina, 140 WTA) - Marina Erakovic (Noua Zeelandă, 82 WTA), programată mâine.

Alte știri din Tenis de câmp