Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Madrid: N-a fost ”bagel”, a fost ”breadstick”Acero/AlterPhotos/ABACAPRESS/HEPTA/ Sport Pictures
09 Mai 2018

WTA Madrid: N-a fost ”bagel”, a fost ”breadstick”

Două partide câștigate cu set la zero au fost urmate de una în care Simona Halep a cedat un ghem în actul inaugural.

Partida din optimile Mutua Madrid Open contra cehoaicei Kristina Pliskova, locul 94 WTA, a debutat din nou bine pentru constănțeancă cu un prim set câștigat în 29 de minute. Lucrurile s-au complicat pentru ea odată cu revenirea adversarei din startul actului secund, când loviturile sale aspre au solicitat-o din plin pe campioana noastră, care însă a ținut ritmul cu cehoaica, chiar dacă frustrarea a răbufnit în câteva situații. Egalitatea s-a păstrat până la 4-4 când Kristina a făcut o dublă greșeală la scorul de 30-30, apoi Simona a profitat din plin de al doilea serviciu și a făcut singurul break al setului. Cu un serviciu pe care se poate baza, ea a închis partida după o oră și 16 minute cu scorul de 6-1, 6-4 și în sferturi o va întâlni pe sora adversarei de astăzi, mult mai bine cotata Karolina Pliskova, locul 6 WTA.

Ultima româncă rămasă în competiția de dublu, Sorana Cîrstea, a pierdut aseară meciul din primul tur. Evoluând alături de spanioloaica Sara Sorribes Tormo, Sorana a cedat jocul disputat contra perechii Julia Goerges (Germania)/Karolina Pliskova (Cehia) cu scorul de 6-3, 7-5. Târgovișteanca părăsește competiția cu 10 puncte de clasament și un cec comun în valoare de 12.100 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp